De groepen

De groepen

Wij werken met horizontale groepen

Kinderdagverblijf De Scheve Schuit heeft 7 horizontale groepen verdeeld in 4 leeftijdscategorieën. De kinderen worden op elke groep verzorgd door 2 vaste leidsters.

De baby groepen

De babygroep bestaat uit maximaal 9 kinderen van 0 tot maximaal 1,5 jaar.
Wij hebben 2 babygroepen waar uw kind iedere dag liefdevol opgevangen wordt door onze babyleidsters.

Iris

Iris | Geel beneden

Ik ben Iris de Roos. Ik ben in september 2018 begonnen als stagiair bij KDV De Scheve Schuit, sinds september 2020 sta ik bij de baby’s. Ik vind het hier super leuk, omdat geen één dag hetzelfde is en de kindjes altijd vrolijk en blij zijn om ons weer te zien. Je ziet de kinderen ontwikkelen en groeien, dat vind ik één van de mooiste dingen aan het werk in de kinderopvang.

Liliana BGR

Liliana | Groen beneden

Ik ben Liliana en ben sinds 2018 werkzaam op de Scheve Schuit.
Ik ben moeder van een dochter en ik werk met veel plezier op de groene babygroep.
Ik vind het super leuk om te zien hoe de kinderen groeien en ontwikkelen.
Elke dag verzorgen, knuffelen, spelen en een mooie glimlach te krijgen. Daarom heb ik deze waardevol beroep gekozen.

Sharon BGE

Sharon | Geel beneden

Ik ben Sharon en woon in Oudewater met mijn partner en 2 lieve dochters.

Ik werk sinds Mei 2020 op de Scheve Schuit gezellig bij de baby’tjes!
Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk omdat ik gek ben op kinderen en elke dag weer anders is.
Het geeft mij veel voldoening om kinderen een veilige plek te bieden waar ze echt zichzelf kunnen zijn..
Ik vind het erg leuk dat ik op de babygroep mag werken, in het begin van hun leven en ze daarna nog kan zien opgroeien op onze andere groepen..

Nicole BGR

Nicole | Groen beneden

Beste ouders / verzorgers , Graag wil ik mij even voorstellen, ik ben Nicole Bijker en werk sinds november 2018 bij De Scheve Schuit . Wat mij aanspreekt aan De Scheve Schuit is de kleinschaligheid, de sfeer, de warme liefdevolle zorg voor de kindjes ,de ouders en voor elkaar. Het is fijn om de kinderen te zien genieten . Het is altijd al mijn passie geweest om met kinderen te werken. Het voelde tijdens het sollicitatiegesprek al heel goed, alsof ik in een warm bad terecht kwam. Ik doe dit werk met veel plezier en hoop dit nog heel lang te kunnen doen.
Groetjes Nicole

Denise BGE

Denise | Geel beneden

Hoi allemaal,
Mijn naam is Denise en werk sinds februari 2020 bij de Scheve Schuit.
Samen met mijn partner en dochter woon ik in Noorden.
Ik werk al een aantal jaren in de kinderopvang en met kinderen.
Elke dag geniet ik er weer van om voor jullie kleinste en dierbaarste bezit te mogen zorgen, mee te knuffelen en de reis van ontwikkelingen door te maken.
Het maakt mijn werk zo bijzonder en mooi.

Groetjes Denise

Frederika | Groen beneden

Beste allemaal,

Mijn naam is Frederika, woonachtig in Kamerik, getrouwd en moeder van drie meiden (2005, 2008, 2015). Al ruim 20 jaar werk ik in de kinderopvang. Op de Scheve Schuit werk ik bij de baby’s. Ik ben een echte “babyjuf”. Iedere baby is anders en heeft andere behoeftes. Mijn doel is om alle baby’s een veilig gevoel te geven zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Dit doe ik met veel liefde en veel geduld.

Tot ziens op De Scheve Schuit!

 

De dreumes groepen

Wij hebben 2 dreumesgroepen, blauw beneden en groen boven. De dreumesgroep bestaat uit maximaal 11 kinderen in de leeftijd van 1 tot maximaal 3 jaar.

Marlies DB

Marlies | Blauw beneden

Ik ben Marlies en ben sinds 2014 werkzaam op de Scheve Schuit. Ik ben moeder van een dochter en werk met veel plezier op de Blauwe dreumesgroep. Het geeft mij voldoening als een ouder hun kostbaarste bezit met een gerust hart bij mij achter laat en een kind met een glimlach weer naar huis gaat.

Suzanne DGR

Suzanne | Groen boven

Hallo.Ik ben Suzanne Campman. Ik ben geboren in 1995. Ik heb de 4-jarige opleiding “Pedagogisch Medewerker” gevolgd omdat ik graag in de kinderopvang wil werken. Ik werk sinds mijn studie bij De Scheve Schuit en doe dat met heel veel plezier.

Corine DB

Corine | Blauw beneden

Ik ben Corine en ben sinds 2018 werkzaam op de Scheve Schuit. Ik werk hier met veel plezier en geniet er van om de kinderen te zien groeien en ontwikkelen. Het geeft mij een goed gevoel als de kinderen met een glimlach binnen komen en het naar hun zin hebben. 

Liesanne DG

Liesanne | Groen boven

Mijn naam is Liesanne en ik woon in Gouda. Ik ben sinds september 2019 werkzaam op de Scheve Schuit en werk hier met veel plezier. Ik geniet er van om de kinderen te zien groeien en ontwikkelen en daarbij te mogen helpen. Elke dag weer een mooie glimlach of knuffel van de kinderen dat is waar ik het voor doe.

Hajar inval

Hajar | Blauw beneden

Hallo allemaal!
Graag wil ik mezelf even voorstellen. Ik ben Hajar, geboren in 1996. Ik ben sinds augustus 2020 werkzaam op de Scheve Schuit. Ik vind het mooi om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelingen en groeien. Elke dag is anders en dat maakt het werken onwijs leuk!
Tijdens het verlof van Corine treft u mij voornamelijk bij dreumes Blauw maar daarbuiten val ik ook op andere groepen in.

De peuter groepen

De peutergroep bestaat uit maximaal 16 kinderen van 2 tot maximaal 4 jaar. We hebben 2 peutergroepen, blauw boven en geel boven.

Kim PP

Kim | Paars boven

Halloo allemaal, Mijn naam is Kim. Ik vind het prachtig om iedere dag weer voor jullie lieve kinderen te mogen staan. Ze helpen te groeien in al hun competenties. Ik vind het belangrijk om uw kind het gevoel van geborgenheid te bieden er voor hen te zijn wanneer ze mij nodig hebben. Hopelijk Tot snel op de groep. Liefs, Kim

20210121_223643 (002)

Melissa | Blauw boven

Mijn naam is melissa, ben mama van 3 kindjes en bij mij thuis lijkt het wel een kinderboerderij aan dieren.
Peuter blauw word mijn groepje en ik kijk er erg naar uit om jullie daar te ontmoeten. Als jullie dan ook nog een leuke dag hebben gehad en heel graag weer terug komen is mijn dag ook weer goed. Ik hoop op veel speel plezier en dat jullie mogen groeien tot ‘je eigen ik’.

Liefs melissa

Tot ziens.

Afbeelding1

Jamie | Paars boven

Hoi allemaal,
Mijn naam is Jamie de Koning en ik ben 22 jaar oud. Ik kom uit Kamerik en ik heb drie zusjes en twee broertjes. In mijn vrije tijd ben ik vaak met mijn familie en vrienden. Ik ga op de paarse peutergroep werken.

Ik kijk er erg naar uit om hier te komen werken.

Liefs,

Jamie
.

cropped-logo.png

Michelle | Blauw boven

Hallo allemaal,

Mijn naam is Michelle, ik kom uit Oudewater en ben na mijn studie gelijk begonnen met werken in de kinderopvang.
Vanaf februari 2021 kunt u mij van maandag tm donderdag tegen komen op de blauwe peuter groep.
Mijn passie voor het werken met kinderen heb ik al van jongs af aan en ik geniet er van om de kinderen te zien groeien, onderdeel uit te maken van hun ontwikkeling en er elke dag weer een feestje van te maken.
Naar huis gaan met een glimlach vind ik het belangrijkste dat er is!

logo

Vera | Paars boven

Hallo allemaal,

Mijn naam is Vera en ik kom uit Woerden. Sinds juli 2020 werk ik met veel plezier op de Scheve Schuit. Ik geniet ervan om de kinderen te zien groeien en ontwikkelen. Ze te kunnen helpen het zelf te doen. Ook de lieve glimlachen en de knuffels die je krijgt maakt mijn dag helemaal goed.

Jullie kunnen mij tegenkomen op de vrijdag bij de peutergroep 

logo

De 3+ groepen

De 3+ groep is bedoeld om uw kind voor te bereiden op de basisschool.
De kinderen krijgen activiteiten aangeboden die meer aansluiten op de basisschool. Net als op de basisschool zitten de kinderen 2x per dag in een kring op hun eigen stoel. Daarnaast mogen kinderen ook hun eigen broodtrommel en drinkbeker meenemen.

Wilma 3+

Wilma | 3+ groep

Mijn naam is Wilma Dikhooff.
Ik ben getrouwd en moeder van 2 zonen en 1 dochter. Ik vind het erg leuk om op de 3+ groep te werken. Kinderen zijn zo spontaan en heerlijk onbevangen, geen dag is hetzelfde. Ik probeer ze op een spelende wijze te begeleiden in hun ontwikkeling in een vertrouwde en veilige omgeving, zodat ze op een ontspannen en fijne manier kunnen leren en ontwikkelen.
Op de 3+ groep proberen wij de kinderen voor te bereiden, zodat ze met een goede basiskennis naar de basisschool kunnen.

Wendy 3+

Wendy | 3+ groep

Mijn naam is Wendy ik woon in Benschop en ben sinds december 2015 werkzaam op de scheve schuit. Waar ik in september 2017 samen met Wilma de 3+ groep heb opgestart. Ik vind het leuk om de kinderen van de 3+ groep vast voor te bereiden voor de basisschool. De interactie met 3-jarige kinderen vind ik geweldig, zo hebben we hele gesprekken in de kring over wat de kinderen hebben meegemaakt. En leren de kinderen op een speelse manier steeds iets bij. Ik vind het leuk dat ik een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van de kinderen.

De invalpool

De invalpool bestaat uit leidsters welke vaak invallen of periodiek vast op een groep staan.

logo

Renate | Inval

Hallo allemaal,

mijn naam is Renate en ik werk inmiddels al een aantal jaar met veel plezier als invalkracht bij de Scheve Schuit.
Jullie kunnen mij vooral op vrijdag tegenkomen op verschillende groepen

Stagiaires

Verdeeld over het jaar komen er verschillende studenten bij ons hun stage ervaring opdoen Soms zijn zij er een week en soms een volledig schooljaar.

Stagiare ANna

Anna | Baby Geel

Hoi allemaal!

Mijn naam is Anna Dorst. Ik ben 18 jaar en ik woon in Boskoop. Ik doe de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker in Utrecht en ik zit nu in mijn tweede jaar. Sinds september 2020 loop ik stage bij De Scheve Schuit, op de groep Babygeel. Ik heb het hier onwijs naar mijn zin en ik ga dan ook met veel plezier naar De Schuit, ik vind het belangrijk dat de kindjes ook met veel plezier komen en met een goed gevoel weer weg gaan. Jullie kunnen mij voor nu tegenkomen op de donderdag en vrijdag, soms werk ik ook als invalkracht op de dreumes- en babygroep.
Wie weet zien we elkaar eens!

Groetjes,
Anna

 

Lily | Peuter Paars

Mijn naam is Lily.

Stagiaire Lynn

Lynn | 3+

Mijn naam is Lynn.

Bo | Dreumes Groen |

Mijn naam is Bo en ik woon samen met mijn vriend in Bodegraven. Ik ben 24 jaar oud en ik heb een dochtertje Noëlla van 1,5 jaar oud. Ik ga mij het aankomende jaar bezig houden met de opleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang en ik heb hier erg veel zin in. Ik sta op dit moment op de groene dreumes groep met veel plezier. Ik vind het leuk om te zien hoe de kinderen zich op ieder hun eigen manier ontwikkeld. Het geeft mij een goed gevoel als de kinderen naar huis gaan met een brede glimlach, en de volgende keer weer met plezier binnen komen.