De groepen

De groepen

Wij werken met horizontale groepen

Kinderdagverblijf De Scheve Schuit heeft 7 horizontale groepen verdeeld in 4 leeftijdscategorieën. De kinderen worden op elke groep verzorgd door 2 vaste leidsters.

De baby groepen

De babygroep bestaat uit maximaal 9 kinderen van 0 tot maximaal 1,5 jaar.
Wij hebben 2 babygroepen waar uw kind iedere dag liefdevol opgevangen wordt door onze babyleidsters.

Ge Be Hajar

Hajar | Geel beneden

Hallo allemaal, graag wil ik mijzelf voorstellen. Ik ben Hajar, geboren in 1996. Ik ben sinds augustus 2020 werkzaam op de Scheve Schuit. Ik vind het mooi om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen en groeien. Elke dag is anders en dat maakt het werken onwijs leuk! .

Liliana BGR

Liliana | Groen beneden

Ik ben Liliana en ben sinds 2018 werkzaam op de Scheve Schuit.
Ik ben moeder van een dochter en ik werk met veel plezier op de groene babygroep.
Ik vind het super leuk om te zien hoe de kinderen groeien en ontwikkelen.
Elke dag verzorgen, knuffelen, spelen en een mooie glimlach te krijgen. Daarom heb ik deze waardevol beroep gekozen.

Bl Bo Melissa

Melissa | Geel beneden

Mijn naam is melissa, ben mama van 3 kindjes en bij mij thuis lijkt het wel een kinderboerderij aan dieren.
Baby geel word mijn groepje en ik kijk er erg naar uit om jullie daar te ontmoeten. Als jullie dan ook nog een leuke dag hebben gehad en heel graag weer terug komen is mijn dag ook weer goed. Ik hoop op veel speel plezier en dat jullie mogen groeien tot ‘je eigen ik’.

Liefs melissa

Tot ziens.

Begr Amanda

Amanda | Groen beneden

Mijn naam is Amanda

Denise BGE

Denise | Geel beneden

Hoi allemaal,
Mijn naam is Denise en werk sinds februari 2020 bij de Scheve Schuit.
Samen met mijn partner en dochter woon ik in Noorden.
Ik werk al een aantal jaren in de kinderopvang en met kinderen.
Elke dag geniet ik er weer van om voor jullie kleinste en dierbaarste bezit te mogen zorgen, mee te knuffelen en de reis van ontwikkelingen door te maken.
Het maakt mijn werk zo bijzonder en mooi.

Groetjes Denise

Nessrin | Groen beneden

Beste allemaal,

Mijn naam is Nessrin

Bege Nona

Nona | Geel beneden

Hoi allemaal,
Mijn naam is Nona

Mabel | Groen beneden

Beste allemaal,

Mijn naam is Mabel

De dreumes groepen

Wij hebben 2 dreumesgroepen, blauw beneden en groen boven. De dreumesgroep bestaat uit maximaal 11 kinderen in de leeftijd van 1 tot maximaal 3 jaar.

Bogr Demi

Demi | Groen boven

Ik ben Demi

Gr Bo Suzanne

Suzanne | Groen boven

Hallo.Ik ben Suzanne Campman. Ik ben geboren in 1995. Ik heb de 4-jarige opleiding “Pedagogisch Medewerker” gevolgd omdat ik graag in de kinderopvang wil werken. Ik werk sinds mijn studie bij De Scheve Schuit en doe dat met heel veel plezier.

Corine DB

Corine | Blauw beneden

Ik ben Corine en ben sinds 2018 werkzaam op de Scheve Schuit. Ik werk hier met veel plezier en geniet er van om de kinderen te zien groeien en ontwikkelen. Het geeft mij een goed gevoel als de kinderen met een glimlach binnen komen en het naar hun zin hebben. 

Liesanne DG

Liesanne | Blauw beneden

Mijn naam is Liesanne en ik woon in Gouda. Ik ben sinds september 2019 werkzaam op de Scheve Schuit en werk hier met veel plezier. Ik geniet er van om de kinderen te zien groeien en ontwikkelen en daarbij te mogen helpen. Elke dag weer een mooie glimlach of knuffel van de kinderen dat is waar ik het voor doe.

De peuter groepen

De peutergroep bestaat uit maximaal 16 kinderen van 2 tot maximaal 4 jaar. We hebben 2 peutergroepen, blauw boven en geel boven.

Kim PP

Kim | Paars boven

Halloo allemaal, Mijn naam is Kim. Ik vind het prachtig om iedere dag weer voor jullie lieve kinderen te mogen staan. Ze helpen te groeien in al hun competenties. Ik vind het belangrijk om uw kind het gevoel van geborgenheid te bieden er voor hen te zijn wanneer ze mij nodig hebben. Hopelijk Tot snel op de groep. Liefs, Kim

Blauw Boven Bo

Bo | Peuter Blauw |

Mijn naam is Bo en ik woon samen met mijn vriend in Bodegraven. Ik ben 24 jaar oud en ik heb een dochtertje Noëlla van 1,5 jaar oud. Ik ga mij het aankomende jaar bezig houden met de opleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang en ik heb hier erg veel zin in. Ik sta op dit moment op de blauwe peutergroep groep met veel plezier. Ik vind het leuk om te zien hoe de kinderen zich op ieder hun eigen manier ontwikkeld. Het geeft mij een goed gevoel als de kinderen naar huis gaan met een brede glimlach, en de volgende keer weer met plezier binnen komen.

Afbeelding1

Jamie | Paars boven

Hoi allemaal,
Mijn naam is Jamie de Koning en ik ben 22 jaar oud. Ik kom uit Kamerik en ik heb drie zusjes en twee broertjes. In mijn vrije tijd ben ik vaak met mijn familie en vrienden. Ik ga op de paarse peutergroep werken.

Ik kijk er erg naar uit om hier te komen werken.

Liefs,

Jamie
.

bobl Minella

Minela | Blauw boven

Hallo allemaal,

Mijn naam is Minela

P Vera

Vera | Paars boven

Hallo allemaal,

Mijn naam is Vera en ik kom uit Woerden. Sinds juli 2020 werk ik met veel plezier op de Scheve Schuit. Ik geniet ervan om de kinderen te zien groeien en ontwikkelen. Ze te kunnen helpen het zelf te doen. Ook de lieve glimlachen en de knuffels die je krijgt maakt mijn dag helemaal goed.

Jullie kunnen mij tegenkomen op de vrijdag bij de peutergroep 

p Abida

Abida | Paars boven

Hallo allemaal,

 

De 3+ groepen

De 3+ groep is bedoeld om uw kind voor te bereiden op de basisschool.
De kinderen krijgen activiteiten aangeboden die meer aansluiten op de basisschool. Net als op de basisschool zitten de kinderen 2x per dag in een kring op hun eigen stoel. Daarnaast mogen kinderen ook hun eigen broodtrommel en drinkbeker meenemen.

3 Jolanda

Wilma | 3+ groep

Mijn naam is Wilma Dikhooff.
Ik ben getrouwd en moeder van 2 zonen en 1 dochter. Ik vind het erg leuk om op de 3+ groep te werken. Kinderen zijn zo spontaan en heerlijk onbevangen, geen dag is hetzelfde. Ik probeer ze op een spelende wijze te begeleiden in hun ontwikkeling in een vertrouwde en veilige omgeving, zodat ze op een ontspannen en fijne manier kunnen leren en ontwikkelen.
Op de 3+ groep proberen wij de kinderen voor te bereiden, zodat ze met een goede basiskennis naar de basisschool kunnen.

3+ Wendy

Wendy | 3+ groep

Mijn naam is Wendy ik woon in Benschop en ben sinds december 2015 werkzaam op de scheve schuit. Waar ik in september 2017 samen met Wilma de 3+ groep heb opgestart. Ik vind het leuk om de kinderen van de 3+ groep vast voor te bereiden voor de basisschool. De interactie met 3-jarige kinderen vind ik geweldig, zo hebben we hele gesprekken in de kring over wat de kinderen hebben meegemaakt. En leren de kinderen op een speelse manier steeds iets bij. Ik vind het leuk dat ik een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van de kinderen.

P Lily

Lily | 3+ groep

Mijn naam is Lily

De invalpool

De invalpool bestaat uit leidsters welke vaak invallen of periodiek vast op een groep staan.

logo

Renate | Inval

Hallo allemaal,

mijn naam is Renate en ik werk inmiddels al een aantal jaar met veel plezier als invalkracht bij de Scheve Schuit.
Jullie kunnen mij vooral op vrijdag tegenkomen op verschillende groepen

Stagiaires

Verdeeld over het jaar komen er verschillende studenten bij ons hun stage ervaring opdoen Soms zijn zij er een week en soms een volledig schooljaar.

cropped-logo.png

Nicky | 3+

Hoi allemaal!

Mijn naam is Nicky

Melissa | Blauw boven

Mijn naam is Melissa.

Stagiaire Charlotte Bobl

Charlotte | Dreumes blauw

Hoi allemaal!

Mijn naam is Charlotte

Yoline | Baby Geel

Mijn naam is Yoline.

logo

Desiree | Dreumes blauw

Hoi allemaal!

Mijn naam is Desiree

Kimberley | Dreumes blauw

Mijn naam is Kimberley.

bogr Susanne

Susanne | Dreumes groen

Hoi allemaal!

Mijn naam is Susanne

Guadalupe | 3+

Mijn naam is Guadalupe.