De groepen

De groepen

Wij werken met horizontale groepen

Kinderdagverblijf De Scheve Schuit heeft 7 horizontale groepen verdeeld in 4 leeftijdscategorieën. De kinderen worden op elke groep verzorgd door 2 vaste leidsters.

De baby groepen

De babygroep bestaat uit maximaal 9 kinderen van 0 tot maximaal 1,5 jaar.
Wij hebben 2 babygroepen waar uw kind iedere dag liefdevol opgevangen wordt door onze babyleidsters.

Danique

Danique | Geel beneden

Mijn naam is Danique. Sinds april 2017 werk ik met veel plezier op de gele babygroep. Ik haal plezier uit mijn werk door te zorgen dat de kinderen glimlachend binnenkomen maar ook glimlachend weer naar huis gaan. Verzorgen, knuffelen, spelen en ontdekken kan allemaal met mij, een dag vol plezier.

IMG_2579

Corine | Groen beneden

Ik ben Corine en ik ben sinds 2018 werkzaam op de groene baby groep. Ik doe dit met veel plezier en geniet er van om de kinderen te zien ontwikkelen en groeien tot een echte dreumes

IMG_2611

Bianca | Geel beneden

Ik ben Bianca Stolwijk. Sinds 2012 ben ik werkzaam op De Scheve Schuit. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Graag wil ik kinderen begeleiden in ieders individuele ontwikkeling en daarbij geborgenheid en vertrouwen geven. En dat ieder kind vooral zichzelf mag zijn. Mijn hobby’s zijn sporten, shoppen en golfen.!

IMG_2574

Patricia | Groen beneden

Mijn naam is Patricia en ben sinds 2011 werkzaam bij de Scheve Schuit. Ik werk met veel plezier op de babygroep. Ik draag graag bij aan de ontwikkeling van de kinderen en dat de kinderen met veel plezier naar ons toe komen en weer een leuke en fijne dag hebben.

De dreumes groepen

Wij hebben 2 dreumesgroepen, blauw beneden en groen boven. De dreumesgroep bestaat uit maximaal 11 kinderen in de leeftijd van 1 tot maximaal 3 jaar.

IMG_3860

Marlies | Blauw beneden

Ik ben Marlies en ben werkzaam op de Blauwe dreumesgroep

IMG_2606

Suzanne | Groen boven

Hallo.Ik ben Suzanne Campman. Ik ben geboren in 1995. Ik heb de 4-jarige opleiding “Pedagogisch Medewerker” gevolgd omdat ik graag in de kinderopvang wil werken. Ik werk sinds mijn studie bij De Scheve Schuit en doe dat met heel veel plezier.

IMG_3854

Milly | Blauw beneden

Mijn naam is Milly en ik ben werkzaam op de blauwe dreumesgroep. Werken met kinderen geeft mij voldoening en energie.

IMG_2593

Ryanne | Groen boven

Hoi mijn naam is Ryanne, 36 jaar moeder van 3 kanjers, ik werk samen met mijn collega Suzanne op de dreumes groep groen.

IMG_1944

Esmeralda| Blauw beneden

Mijn naam is Esmeralda en ik werk sinds augustus 2018 bij de scheve schuit, hiervoor 13 jaar werkzaam als kraamverzorgende maar nu ik zelf een kleine heb de switch gemaakt naar meer rust en regelmaat met vaste dagen werken.
Werken met kinderen ongeacht welke leeftijd vind ik prachtig, elke fase van de ontwikkeling is en blijft bijzonder. Jullie zullen mij zien bij de baby groep en de dreumes groep.

De peuter groepen

De peutergroep bestaat uit maximaal 16 kinderen van 2 tot maximaal 4 jaar. We hebben 2 peutergroepen, blauw boven en geel boven.

IMG_2642

Vivian | Paars boven

Mijn naam is Vivian en ik werk op de paarse peutergroep.

Trudy

Trudy | Blauw boven

Aangenaam. Ik ben Trudy, 51 jaar, moeder van drie en oma van vijf! Naast heel veel andere dingen houd ik ook echt van kinderen. Als Peuter-juf actief deel zijn van een stukje van hun ontwikkeling is een voorrecht. Ik doe het met veel plezier.
Tot ziens.

IMG_2639

Marjolijn | Paars boven

Hi, mijn naam is Marjolijn, Ik kom uit Woerden en ben juf op de Blauwe Peutergroep. Ik ben in 2016 binnen gekomen als een zwangerschapsverlof vervanging en ik ben daarna blijven hangen. Ik geniet enorm van het werken op De Scheve Schuit en in het bijzonder met peuters. Heerlijk om al die praatjes te horen en om een kind te zien groeien van een wat timide dreumes tot een zelfverzekerde peuter.

Mandy

Mandy | Blauw boven

Hi, mijn naam is Mandy en ik werk op de Blauwe peutergroep

IMG_3583

Miranda | Paars boven

Hallo, ik ben Miranda en werk met veel plezier op de peutergroep. Daar werk ik samen met mijn collega’s om elk kind op zijn eigen manier te laten groeien. Met elkaar spelen, leren en ontdekken we elke dag wel iets nieuws, want het leven van een peuter is een groot avontuur!
Tot ziens op de Scheve Schuit.

De 3+ groepen

De 3+ groep is bedoeld om uw kind voor te bereiden op de basisschool.
De kinderen krijgen activiteiten aangeboden die meer aansluiten op de basisschool. Net als op de basisschool zitten de kinderen 2x per dag in een kring op hun eigen stoel. Daarnaast mogen kinderen ook hun eigen broodtrommel en drinkbeker meenemen.

IMG_2583

Wendy | 3+ groep

Mijn naam is Wendy Hoogenboom. Sinds december 2015 werk ik met veel plezier op de scheve schuit. Vanaf september 2017 heb ik met Wilma de 3+ groep opgestart. Waar ik erg op me plek zit omdat ik de interactie met de kinderen erg leuk vind. We bereiden hier de kinderen voor op de basisschool, waardoor ik ook echt het idee heb dat we de kinderen echt iets bijleren in hun ontwikkeling.

IMG_3851

Wilma | 3+ groep

Mijn naam is Wilma Dikhooff.
Ik ben getrouwd en moeder van 2 zonen en 1 dochter. Ik vind het erg leuk om op de 3+ groep te werken. Kinderen zijn zo spontaan en heerlijk onbevangen, geen dag is hetzelfde. Ik probeer ze op een spelende wijze te begeleiden in hun ontwikkeling in een vertrouwde en veilige omgeving, zodat ze op een ontspannen en fijne manier kunnen leren en ontwikkelen.
Op de 3+ groep proberen wij de kinderen voor te bereiden, zodat ze met een goede basiskennis naar de basisschool kunnen.