De groepen

De groepen

Wij werken met horizontale groepen

Kinderdagverblijf De Scheve Schuit heeft 7 horizontale groepen verdeeld in 4 leeftijdscategorieën. De kinderen worden op elke groep verzorgd door 2 vaste leidsters.

De baby groepen

De babygroep bestaat uit maximaal 9 kinderen van 0 tot maximaal 1,5 jaar.
Wij hebben 2 babygroepen waar uw kind iedere dag liefdevol opgevangen wordt door onze babyleidsters.

Danique

Danique | Geel beneden

Mijn naam is Danique. Sinds april 2017 werk ik met veel plezier op de gele babygroep. Ik haal plezier uit mijn werk door te zorgen dat de kinderen glimlachend binnenkomen maar ook glimlachend weer naar huis gaan. Verzorgen, knuffelen, spelen en ontdekken kan allemaal met mij, een dag vol plezier.

Lilliana

Liliana | Groen beneden

Ik ben Liliana en ik werk met veel plezier op de Groene babygroep

20190419_111700(0)

Yvonne | Geel beneden

Hallo, mijn naam is Yvonne Becquet en ik ben geboren in 1997. Sinds April 2019 werk ik met mijn collega`s op de Gele babygroep, wat ik met veel plezier doe.

Niets leuker dan elke dag spelen, leren en ontdekken met onze lieve kindjes.

Nicole

Nicole | Groen beneden

Beste ouders / verzorgers , Graag wil ik mij even voorstellen, ik ben Nicole Bijker en werk sinds november 2018 bij De Scheve Schuit . Wat mij aanspreekt aan De Scheve Schuit is de kleinschaligheid, de sfeer, de warme liefdevolle zorg voor de kindjes ,de ouders en voor elkaar. Het is fijn om de kinderen te zien genieten . Het is altijd al mijn passie geweest om met kinderen te werken. Het voelde tijdens het sollicitatiegesprek al heel goed, alsof ik in een warm bad terecht kwam. Ik doe dit werk met veel plezier en hoop dit nog heel lang te kunnen doen.
Groetjes Nicole

20200306_120237

Celissa | Geel beneden

Hallo, Mijn naam is Celissa Muller en ik woon in Woerden. Ik ben geboren in april 1997. Sinds december 2019 ben ik werkzaam op de Scheve Schuit, daar werk ik met mijn collega’s op de gele babygroep. Niets is fijner dan de kinderen een vertrouwd gevoel te geven, te leren ontdekken en samen te spelen. Het is super om te zien hoe de kinderen groeien en zich ontwikkelen. Geen dag is hetzelfde, dat is wat ik zo leuk vind! Naast mijn werk ga ik graag shoppen, sporten en vind k het leuk om naar festivals te gaan. Liefs, Celissa.

De dreumes groepen

Wij hebben 2 dreumesgroepen, blauw beneden en groen boven. De dreumesgroep bestaat uit maximaal 11 kinderen in de leeftijd van 1 tot maximaal 3 jaar.

IMG_3860

Marlies | Blauw beneden

Ik ben Marlies en ben sinds 2014 werkzaam op de Scheve Schuit. Ik ben moeder van een dochter en werk met veel plezier op de Blauwe dreumesgroep. Het geeft mij voldoening als een ouder hun kostbaarste bezit met een gerust hart bij mij achter laat en een kind met een glimlach weer naar huis gaat.

Suzanne

Suzanne | Groen boven

Hallo.Ik ben Suzanne Campman. Ik ben geboren in 1995. Ik heb de 4-jarige opleiding “Pedagogisch Medewerker” gevolgd omdat ik graag in de kinderopvang wil werken. Ik werk sinds mijn studie bij De Scheve Schuit en doe dat met heel veel plezier.

Corine

Corine | Blauw beneden

Ik ben Corine en ben sinds 2018 werkzaam op de Scheve Schuit. Ik werk hier met veel plezier en geniet er van om de kinderen te zien groeien en ontwikkelen. Het geeft mij een goed gevoel als de kinderen met een glimlach binnen komen en het naar hun zin hebben. 

Ryanne

Ryanne | Groen boven

Hoi mijn naam is Ryanne, 36 jaar moeder van 3 kanjers, ik werk samen met mijn collega Suzanne op de dreumes groep groen.

20200306_121443

Denise | Blauw beneden

Ik ben Denise en ik werk met veel plezier op dreumes blauw en dreumes groen.

Liesanne

Liesanne | Groen boven

Mijn naam is Liesanne van Dorp en ik woon in Gouda. Sinds September 2019 werk ik met veel plezier op de Scheve Schuit. Niets is zo leuk als de kinderen te zien ontwikkelen en ze daarin te mogen begeleiden.

De peuter groepen

De peutergroep bestaat uit maximaal 16 kinderen van 2 tot maximaal 4 jaar. We hebben 2 peutergroepen, blauw boven en geel boven.

Kim

Kim | Paars boven

Mijn naam is Kim en ik werk op de paarse peutergroep.

Trudy

Trudy | Blauw boven

Aangenaam. Ik ben Trudy, 51 jaar, moeder van drie en oma van vijf! Naast heel veel andere dingen houd ik ook echt van kinderen. Als Peuter-juf actief deel zijn van een stukje van hun ontwikkeling is een voorrecht. Ik doe het met veel plezier.
Tot ziens.

IMG_3583

Miranda | Paars boven

Hallo, ik ben Miranda en werk met veel plezier op de peutergroep. Daar werk ik samen met mijn collega’s om elk kind op zijn eigen manier te laten groeien. Met elkaar spelen, leren en ontdekken we elke dag wel iets nieuws, want het leven van een peuter is een groot avontuur!
Tot ziens op de Scheve Schuit.

20190425_133101

Margriet | Blauw boven

Hallo allemaal,
Ik ben Margriet. Ik woon in Woerden maar kom oorspronkelijk uit Noord Holland. Sinds een jaar of vijf woon ik nu in Woerden samen met mijn lief. Samen hebben wij een dochter.
Verder ben ik al jaren werkzaam in de kinderopvang. Na mijn schooltijd ben ik gelijk gestart en intussen ben ik wel met alle doelgroepen aan het werk geweest.
Het allerleukste is dat er geen een dag hetzelfde is en dat je samen werkt aan de ontwikkeling van de kinderen. Ze zien groeien is het mooiste wat er is!

Iris

Iris | Paars boven

Hallo, ik ben Iris en werk met veel plezier op de peutergroep. 

De 3+ groepen

De 3+ groep is bedoeld om uw kind voor te bereiden op de basisschool.
De kinderen krijgen activiteiten aangeboden die meer aansluiten op de basisschool. Net als op de basisschool zitten de kinderen 2x per dag in een kring op hun eigen stoel. Daarnaast mogen kinderen ook hun eigen broodtrommel en drinkbeker meenemen.

IMG_3851

Wilma | 3+ groep

Mijn naam is Wilma Dikhooff.
Ik ben getrouwd en moeder van 2 zonen en 1 dochter. Ik vind het erg leuk om op de 3+ groep te werken. Kinderen zijn zo spontaan en heerlijk onbevangen, geen dag is hetzelfde. Ik probeer ze op een spelende wijze te begeleiden in hun ontwikkeling in een vertrouwde en veilige omgeving, zodat ze op een ontspannen en fijne manier kunnen leren en ontwikkelen.
Op de 3+ groep proberen wij de kinderen voor te bereiden, zodat ze met een goede basiskennis naar de basisschool kunnen.

IMG_2583

Wendy | 3+ groep

Ik ben Wendy en ik werk samen met Wilma op de 3+Groep.

De invalpool

De invalpool bestaat uit leidsters welke vaak invallen of periodiek vast op een groep staan.

afbeelding-nog-niet-beschikbaar

Jasmina |

Hallo, mijn naam is Jasmina en ik werk sinds kort als pedagogisch medewerker op kdv de scheve schuit. Ik heb het enorm naar mijn zin en vind het fijn om met verschillende doelgroepen te werken.