De groepen

De groepen

Wij werken met horizontale groepen

Kinderdagverblijf De Scheve Schuit heeft 7 horizontale groepen verdeeld in 4 leeftijdscategorieën. De kinderen worden op elke groep verzorgd door 2 vaste leidsters.

De baby groepen

De babygroep bestaat uit maximaal 9 kinderen van 0 tot maximaal 1,5 jaar.
Wij hebben 2 babygroepen waar uw kind iedere dag liefdevol opgevangen wordt door onze babyleidsters.

Kaylee

Kaylee | Geel beneden

Mijn naam is Kaylee. Ik ben 23 jaar en ik kom uit Gouda! Al meer dan twee jaar werk ik met veel plezier op de Scheve Schuit. De gele baby groep is de plek waar je mij kunt vinden. Deze doelgroep spreekt mij het meeste aan en ik ben daarom ook heel blij dat ik hier mijn clubje heb! Iedere dag speel, verzorg en help ik de kinderen verder te ontwikkelen. Dit doe ik met veel liefde en passie. Hopelijk tot snel!

IMG_0434

Patricia | Groen beneden

Mijn naam is Patricia en ben sinds 2011 werkzaam bij de Scheve Schuit. Ik werk met veel plezier op de babygroep. Ik draag graag bij aan de ontwikkeling van de kinderen en dat de kinderen met veel plezier naar ons toe komen en weer een leuke en fijne dag hebben.

Danique

Danique | Geel beneden

Mijn naam is Danique. Sinds april 2017 werk ik met veel plezier op de gele babygroep. Ik haal plezier uit mijn werk door te zorgen dat de kinderen glimlachend binnenkomen maar ook glimlachend weer naar huis gaan. Verzorgen, knuffelen, spelen en ontdekken kan allemaal met mij, een dag vol plezier.

Elise

Elise | Groen beneden

Ik ben Elise, 21 jaar en kom uit Woerdense Verlaat.
In de zomer van 2016 ben ik bij de Scheve Schuit komen werken als invalkracht en mocht dus op elke groep een kijkje nemen. Vanaf januari 2017 sta ik als vaste leidster op de babygroep groen beneden.
Ik ben dol op de baby’s, van knuffelen en flesjes geven tot activiteiten doen en op stap met de grootste. Ik doe dit werk met veel plezier en alle liefde en hoop dit ook uit te stralen!

De dreumes groepen

Wij hebben 2 dreumesgroepen, blauw beneden en groen boven. De dreumesgroep bestaat uit maximaal 11 kinderen in de leeftijd van 1 tot maximaal 3 jaar.

Suzanne

Suzanne | Groen boven

Hallo.Ik ben Suzanne Campman. Ik ben geboren in 1995. Ik heb de 4-jarige opleiding “Pedagogisch Medewerker” gevolgd omdat ik graag in de kinderopvang wil werken. Ik werk sinds mijn studie bij De Scheve Schuit en doe dat met heel veel plezier.

Bianca

Bianca | Blauw beneden

Ik ben Bianca Stolwijk. Sinds 2012 ben ik werkzaam op De Scheve Schuit. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Graag wil ik kinderen begeleiden in ieders individuele ontwikkeling en daarbij geborgenheid en vertrouwen geven. En dat ieder kind vooral zichzelf mag zijn. Mijn hobby’s zijn sporten, shoppen en golfen.

i'm new

Fiona | Groen boven

Mijn naam is Fiona en ik ben werkzaam op de groene dreumesgroep. Werken met kinderen geeft mij voldoening en energie.

Milly

Milly | Blauw beneden

Mijn naam is Milly en ik ben werkzaam op de blauwe dreumesgroep. Werken met kinderen geeft mij voldoening en energie.

De peuter groepen

De peutergroep bestaat uit maximaal 16 kinderen van 2 tot maximaal 4 jaar. We hebben 2 peutergroepen, blauw boven en geel boven.

Trudy

Trudy | Geel boven

Aangenaam. Ik ben Trudy, 51 jaar, moeder van drie en oma van vijf! Naast heel veel andere dingen houd ik ook echt van kinderen. Als Peuter-juf actief deel zijn van een stukje van hun ontwikkeling is een voorrecht. Ik doe het met veel plezier.
Tot ziens.

Marjolijn

Marjolijn | Blauw boven

Hi, mijn naam is Marjolijn, Ik kom uit Woerden en ben juf op de Blauwe Peutergroep. Ik ben in 2016 binnen gekomen als een zwangerschapsverlof vervanging en ik ben daarna blijven hangen. Ik geniet enorm van het werken op De Scheve Schuit en in het bijzonder met peuters. Heerlijk om al die praatjes te horen en om een kind te zien groeien van een wat timide dreumes tot een zelfverzekerde peuter.

Mandy

Mandy | Geel boven

Mijn naam is Mandy en ben werkzaam op de Gele Peutergroep.

Marlies

Marlies | Blauw boven

Mijn naam is Marlies en ben werkzaam op de Blauwe Peutergroep.

De 3+ groepen

De 3+ groep is bedoeld om uw kind voor te bereiden op de basisschool.
De kinderen krijgen activiteiten aangeboden die meer aansluiten op de basisschool. Net als op de basisschool zitten de kinderen 2x per dag in een kring op hun eigen stoel. Daarnaast mogen kinderen ook hun eigen broodtrommel en drinkbeker meenemen.

Wendy

Wendy | 3+ groep

Mijn naam is Wendy Hoogenboom. Sinds december 2015 werk ik met veel plezier op de scheve schuit. Vanaf september 2017 heb ik met Wilma de 3+ groep opgestart. Waar ik erg op me plek zit omdat ik de interactie met de kinderen erg leuk vind. We bereiden hier de kinderen voor op de basisschool, waardoor ik ook echt het idee heb dat we de kinderen echt iets bijleren in hun ontwikkeling.

Trudy

Wilma | 3+ groep

Mijn naam is Wilma Dikhooff.
Ik ben getrouwd en moeder van 2 zonen en 1 dochter. Ik vind het erg leuk om op de 3+ groep te werken. Kinderen zijn zo spontaan en heerlijk onbevangen, geen dag is hetzelfde. Ik probeer ze op een spelende wijze te begeleiden in hun ontwikkeling in een vertrouwde en veilige omgeving, zodat ze op een ontspannen en fijne manier kunnen leren en ontwikkelen.
Op de 3+ groep proberen wij de kinderen voor te bereiden, zodat ze met een goede basiskennis naar de basisschool kunnen.