De groepen

De groepen

Wij werken met horizontale groepen

Kinderdagverblijf De Scheve Schuit heeft 7 horizontale groepen verdeeld in 4 leeftijdscategorieën. De kinderen worden op elke groep verzorgd door 2 vaste leidsters.

De baby groepen

De babygroep bestaat uit maximaal 9 kinderen van 0 tot maximaal 1,5 jaar.
Wij hebben 2 babygroepen waar uw kind iedere dag liefdevol opgevangen wordt door onze babyleidsters.

Iris

Iris | Geel beneden

Mijn naam is Iris

Lilliana

Liliana | Groen beneden

Ik ben Liliana en ben sinds 2018 werkzaam op de Scheve Schuit.
Ik ben moeder van een dochter en ik werk met veel plezier op de groene babygroep.
Ik vind het super leuk om te zien hoe de kinderen groeien en ontwikkelen.
Elke dag verzorgen, knuffelen, spelen en een mooie glimlach te krijgen. Daarom heb ik deze waardevol beroep gekozen.

Sharon BGE

Sharon | Geel beneden

Ik ben Sharon en woon in Oudewater met mijn partner en 2 lieve dochters.

Ik werk sinds Mei 2020 op de Scheve Schuit gezellig bij de baby’tjes!
Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk omdat ik gek ben op kinderen en elke dag weer anders is.
Het geeft mij veel voldoening om kinderen een veilige plek te bieden waar ze echt zichzelf kunnen zijn..
Ik vind het erg leuk dat ik op de babygroep mag werken, in het begin van hun leven en ze daarna nog kan zien opgroeien op onze andere groepen..

Nicole

Nicole | Groen beneden

Beste ouders / verzorgers , Graag wil ik mij even voorstellen, ik ben Nicole Bijker en werk sinds november 2018 bij De Scheve Schuit . Wat mij aanspreekt aan De Scheve Schuit is de kleinschaligheid, de sfeer, de warme liefdevolle zorg voor de kindjes ,de ouders en voor elkaar. Het is fijn om de kinderen te zien genieten . Het is altijd al mijn passie geweest om met kinderen te werken. Het voelde tijdens het sollicitatiegesprek al heel goed, alsof ik in een warm bad terecht kwam. Ik doe dit werk met veel plezier en hoop dit nog heel lang te kunnen doen.
Groetjes Nicole

20200306_121443

Denise | Geel beneden

Hallo, Mijn naam is Denise

De dreumes groepen

Wij hebben 2 dreumesgroepen, blauw beneden en groen boven. De dreumesgroep bestaat uit maximaal 11 kinderen in de leeftijd van 1 tot maximaal 3 jaar.

IMG_3860

Marlies | Blauw beneden

Ik ben Marlies en ben sinds 2014 werkzaam op de Scheve Schuit. Ik ben moeder van een dochter en werk met veel plezier op de Blauwe dreumesgroep. Het geeft mij voldoening als een ouder hun kostbaarste bezit met een gerust hart bij mij achter laat en een kind met een glimlach weer naar huis gaat.

Suzanne

Suzanne | Groen boven

Hallo.Ik ben Suzanne Campman. Ik ben geboren in 1995. Ik heb de 4-jarige opleiding “Pedagogisch Medewerker” gevolgd omdat ik graag in de kinderopvang wil werken. Ik werk sinds mijn studie bij De Scheve Schuit en doe dat met heel veel plezier.

Corine

Corine | Blauw beneden

Ik ben Corine en ben sinds 2018 werkzaam op de Scheve Schuit. Ik werk hier met veel plezier en geniet er van om de kinderen te zien groeien en ontwikkelen. Het geeft mij een goed gevoel als de kinderen met een glimlach binnen komen en het naar hun zin hebben. 

Liesanne

Liesanne | Groen boven

Mijn naam is Liesanne en ik woon in Gouda. Ik ben sinds september 2019 werkzaam op de Scheve Schuit en werk hier met veel plezier. Ik geniet er van om de kinderen te zien groeien en ontwikkelen en daarbij te mogen helpen. Elke dag weer een mooie glimlach of knuffel van de kinderen dat is waar ik het voor doe.

Hajar inval

Hajar | Blauw beneden

Hallo allemaal!
Graag wil ik mezelf even voorstellen. Ik ben Hajar, geboren in 1996. Ik ben sinds augustus 2020 werkzaam op de Scheve Schuit. Ik vind het mooi om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelingen en groeien. Elke dag is anders en dat maakt het werken onwijs leuk!
Tijdens het verlof van Corine treft u mij voornamelijk bij dreumes Blauw maar daarbuiten val ik ook op andere groepen in.

De peuter groepen

De peutergroep bestaat uit maximaal 16 kinderen van 2 tot maximaal 4 jaar. We hebben 2 peutergroepen, blauw boven en geel boven.

Kim

Kim | Paars boven

Mijn naam is Kim en ik werk op de paarse peutergroep.

Trudy PB

Trudy | Blauw boven

Aangenaam. Ik ben Trudy, 51 jaar, moeder van drie en oma van vijf! Naast heel veel andere dingen houd ik ook echt van kinderen. Als Peuter-juf actief deel zijn van een stukje van hun ontwikkeling is een voorrecht. Ik doe het met veel plezier.
Tot ziens.

logo

Janine | Paars boven

Hallo, ik ben Janine.

20190425_133101

Margriet | Blauw boven

Hallo allemaal,
Ik ben Margriet. Ik woon in Woerden maar kom oorspronkelijk uit Noord Holland. Sinds een jaar of vijf woon ik nu in Woerden samen met mijn lief. Samen hebben wij een dochter.
Verder ben ik al jaren werkzaam in de kinderopvang. Na mijn schooltijd ben ik gelijk gestart en intussen ben ik wel met alle doelgroepen aan het werk geweest.
Het allerleukste is dat er geen een dag hetzelfde is en dat je samen werkt aan de ontwikkeling van de kinderen. Ze zien groeien is het mooiste wat er is!

logo

Vera | Paars boven

Hallo allemaal,

Mijn naam is Vera en ik kom uit Woerden. Sinds juli 2020 werk ik met veel plezier op de Scheve Schuit. Ik geniet ervan om de kinderen te zien groeien en ontwikkelen. Ze te kunnen helpen het zelf te doen. Ook de lieve glimlachen en de knuffels die je krijgt maakt mijn dag helemaal goed.

Jullie kunnen mij tegenkomen op de vrijdag bij de peutergroep 

De 3+ groepen

De 3+ groep is bedoeld om uw kind voor te bereiden op de basisschool.
De kinderen krijgen activiteiten aangeboden die meer aansluiten op de basisschool. Net als op de basisschool zitten de kinderen 2x per dag in een kring op hun eigen stoel. Daarnaast mogen kinderen ook hun eigen broodtrommel en drinkbeker meenemen.

Wilma 3+

Wilma | 3+ groep

Mijn naam is Wilma Dikhooff.
Ik ben getrouwd en moeder van 2 zonen en 1 dochter. Ik vind het erg leuk om op de 3+ groep te werken. Kinderen zijn zo spontaan en heerlijk onbevangen, geen dag is hetzelfde. Ik probeer ze op een spelende wijze te begeleiden in hun ontwikkeling in een vertrouwde en veilige omgeving, zodat ze op een ontspannen en fijne manier kunnen leren en ontwikkelen.
Op de 3+ groep proberen wij de kinderen voor te bereiden, zodat ze met een goede basiskennis naar de basisschool kunnen.

Wendy 3+

Wendy | 3+ groep

Mijn naam is Wendy ik woon in Benschop en ben sinds december 2015 werkzaam op de scheve schuit. Waar ik in september 2017 samen met Wilma de 3+ groep heb opgestart. Ik vind het leuk om de kinderen van de 3+ groep vast voor te bereiden voor de basisschool. De interactie met 3-jarige kinderen vind ik geweldig, zo hebben we hele gesprekken in de kring over wat de kinderen hebben meegemaakt. En leren de kinderen op een speelse manier steeds iets bij. Ik vind het leuk dat ik een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van de kinderen.

De invalpool

De invalpool bestaat uit leidsters welke vaak invallen of periodiek vast op een groep staan.

afbeelding-nog-niet-beschikbaar