Kdv De Scheve schuit

Kdv De Scheve schuit

Welkom bij Kinderdagverblijf De Scheve Schuit

Wij zijn een kleinschalig kinderdagverblijf welke geboren is uit liefde voor kinderen. Iedere dag staat ons liefdevol team klaar om uw kinderen met plezier te ontvangen. Elke dag weer genieten wij intens van de kinderen.

Wij werken met horizontale groepen in de leeftijd van 0-4 jaar, omdat wij van mening zijn dat dit de ontwikkeling van een kind het best stimuleert. Door de groepen zo in te richten met speelgoed, educatieve activiteiten en pedagogisch medewerkers die gespecialiseerd zijn in deze leeftijdsgroep wordt de ontwikkeling van uw kind nog sterker gestimuleerd. Deze groepen bestaan uit een babygroep, dreumesgroep, peutergroep en een 3+ groep. Elke groep heeft een eigen werkwijze welke gericht is op leeftijd.

Onze leidsters doen veel activiteiten met de kinderen welke gekoppeld zijn aan een seizoensgebonden thema en leeftijd. Zo nu en dan wordt er een uitje gepland om even naar de kinderboerderij, brandweer of het ziekenhuis te gaan. Dit doen wij met onze Stynt.

U kunt bij de Scheve Schuit kiezen uit diverse opvangmogelijkheden. Wij bieden Vaste– en Flexibele opvang aan.

Onze Flexibele opvang is echt flexibel. U hoeft dus niet eerst een dagdeel af te nemen. Ideaal voor ouders die onregelmatig opvang nodig hebben zoals het onderwijs, de zorg en ouders die onregelmatig werken en niet iedere week vaste opvang nodig hebben.

Wij vinden het belangrijk dat elke ouder met een goed gevoel hun kindje mijn ons achterlaat en met een gerust hart naar zijn werk kan. Wij adviseren dan ook om eerst een rondleiding aan te vragen om een impressie te krijgen van ons kinderdagverblijf, om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt.

U kunt een rondleiding aan vragen door een mail te sturen aan info@kdvdescheveschuit.nl of door ons speciaal contactformulier te gebruiken.

Uiteraard staan we u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden.
U kunt ons bereiken op: 0348-754044.