Soorten opvang

Soorten opvang

Vaste- en flexibele opvang

Vaste opvang

De meeste ouders nemen vaste opvang af. Vaste opvang biedt u meer zekerheid omdat de dagopvang vast gepland staat. U neemt standaard de overeengekomen dag(en) en/of dagdeel af. De kosten zijn op basis van een vast bedrag per maand.**

*Onder een dag wordt verstaan, een afname van een hele dag, maar ook alle andere dagdelen die De Scheve Schuit aanbiedt.
**Dit is exclusief extra afgenomen dagen en/of dagdelen

Flexibele opvang

Wij bieden bij Kinderdagverblijf De Scheve Schuit echte flexibele opvang.

Heeft u een wisselend dienstrooster of bent u afhankelijk van de schoolvakanties dan is een flexibel contract ideaal voor u. Het flexibele contract is gebaseerd op minimaal nul uren per week. De facturatie vindt achteraf plaats waardoor u alleen betaalt voor de dagdelen die u afneemt.

De kinderen die gebruik maken van flexibele opvang proberen wij zoveel mogelijk op een eigen stamgroep te plaatsen. Dit is echter wel afhankelijk van de bezetting waardoor de kans bestaat dat uw kind op een andere groep geplaatst wordt.

Aangezien de plaatsing afhankelijk is van de bezetting kunnen wij plaatsing niet garanderen. Wel is het mogelijk om flexibele opvang ver vooruit vast te zetten.

Annuleren flexibele opvang

  • Een flexibele dag dient minimaal 3 volledige werkdagen voor de geplande opvangdag geannuleerd te worden. Wanneer deze niet tijdig geannuleerd wordt, zullen de regels van de vaste opvang gelden.
  • Bij ziekte zal ook deze dag gezien worden als vaste opvang waardoor deze niet geannuleerd wordt.

*Onder een (flexibele) dag wordt verstaan, een afname van een hele dag maar ook alle andere dagdelen die De Scheve Schuit aanbiedt.

Tijden van onze opvang

Vaste- en flexibele opvang – Hele dag
Hele dagvan 07:30 tot 18:30 uur

Vaste- en flexibele opvang – Dagdelen
Ochtendvan 07:30 tot 13:30 uur
Ochtend verlengdvan 07:30 tot 15:00 uur
Middagvan 12:30 tot 18:30 uur
Middag verlengdvan 11:00 tot 18:30 uur

Bovenstaande dagdelen zijn vaste blokken die afgenomen kunnen worden, waarbij de werkelijke breng- en haaltijden naar uw eigen inzicht af zouden kunnen wijken. Wel graag voor 09.30 uur binnen zijn in verband met het starten van het dagprogramma en na 16.00 uur ophalen. Dit geldt bij afname van een hele dag.

Heeft u nog vragen of kunnen we u helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte bij ons aan, zodat u een op maat gemaakte prijsopgave van ons ontvangt.

Deel deze pagina: